Co-creatie Trends 2014 Infographic

Het einde van het jaar nadert. Voordat wolken van dampend vuurwerk en knallende champagnekurken onze herinneringen vertroebelen is het nu een goed moment om terug te kijken op 2013. Dat heb ik onder andere gedaan in mijn vorige blogpost ’36 co-creatie praktijkvoorbeelden uit 2013′.

7 Co-creatie Trends in 2014

Nu, aan de vooravond van Kerstmis, begin ik mezelf enkele vragen te stellen over wat deze voorbeelden en ontwikkelingen in de maatschappij betekenen voor 2014. Voor 2014 zie ik 7 Co-creatie Trends. Deze trends heb ik voor jou samengevat in onderstaande Infographic. Klik er twee keer op. Dan kun je ‘m goed lezen. Wil je ‘m bewaren? Klik op je rechtermuisknop en vervolgens op ‘afbeelding opslaan als’.

Gamechanger ziet deze 7 co-creatie trends voor 2014

Welke co-creatie trends zie jij?

Ik ben superbenieuwd naar de belangrijkste co-creatie trends die jij ziet in 2014. Deel ze met andere lezers in het commentaarveld hieronder.

Help je mij deze Infographic te delen?

En vergeet niet om dit artikel te delen met je netwerk door op Tweet, Like, Share of Google+ knoppen onderaan deze pagina te klikken, zodat ook jouw relaties ervan kunnen profiteren. En jouw stem te geven door op de sterretjes te klikken.

Fijne feestdagen en een schitterend 2014!
Marieke

PS: zijn wij al connected?