Inspiratie Schatkamer

In de afgelopen weken heb ik steeds vaker gemerkt dat mensen op zoek zijn naar inspiratie. Ik realiseerde me hoe krachtig het is als je elkaar weet te inspireren. Een kleine moeite en super veel plezier!

Inspiratie Kamer

Zo ontstond het idee om de Inspiratie Schatkamer te maken. Dat wordt een digitaal boek waarin de 101 meest inspirerende co-creatie quotes op een rij komen te staan. Natuurlijk geïllustreerd met prachtige foto’s!

Het wordt een naslagwerk dat je raadpleegt op het moment dat je inspiratie nodig hebt in jouw innovatie, co-creatie of community management projecten. En omdat ik me besef dat het veel krachtiger en effectiever gaat worden als die quotes niet alleen van mij komen, maar van jullie allemaal, besloot ik de blogpost van deze week aan het opstarten van de Inspiratie Schatkamer te wijden.

Het doel is: zoveel mogelijk mensen inspireren

En dus wil ik van de gelegenheid gebruik maken en je uitnodigen om de Inspiratie Schatkamer mee voor te bereiden.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren tot co-creatie – in zakendoen en op persoonlijk vlak. Maar in plaats van te proberen uit te vogelen welke quotes inspirerend zijn voor jou en welke foto je daarbij in vervoering brengt, leek het me een goed idee om het je gewoon te vragen…

  • Wat is jouw meest inspirerende co-creatie of innovatie quote?
  • Welk beeld vind jij het beste jouw quote uitdrukken?

Hier is mijn idee

Laten we samenwerken aan de Inspiratie Kamer.
Zodat we elkaar direct inspireren en van elkaar kunnen leren.

Jouw aandeel in deze samenwerking

Laat ons weten welke quote en foto jij wilt voordragen in de komende week door een comment te plaatsen onderaan dit blog, met jouw quote en link naar de foto. Beiden kunnen van jezelf zijn of van iemand anders. Schrijf de naam van de bedenker en fotograaf erbij.

Mijn aandeel in deze samenwerking

Ik zorg ervoor dat de 101 meest inspirerende quotes en foto’s bij elkaar komen in de Inspiratie Kamer en deel dat vervolgens met iedereen om zijn of haar inspiratie verder uit te dragen. Het idee is dat zoveel mogelijk mensen aan de Inspiratie Kamer deelnemen.

Help je mee?

Om ervoor te zorgen dat het werkt: plaats één quote en foto per comment.
Als je een tweede quote en foto wilt inbrengen, plaats een tweede comment.

Leuk als dit gaat werken!
Op onze inspiratie,
Marieke