Join the co-creation conversation!

Van veel blogs – en ik maak me daaraan zelf ook vaak schuldig – wordt ik verveeld. Teveel eenrichtingsverkeer. Wel informatief, maar teveel zenden.

Na het lezen van de feedback op onze We Experience – Today YOU reinvent co-creation! besefte ik dat het veel krachtiger en effectiever is om echt met elkaar in gesprek te gaan over co-creatie. Om samen het vakgebied verder te brengen. En dus wil ik, met het lanceren van dit Gamechanger blog, van de gelegenheid gebruik maken je uit te nodigen om de blogs mee voor te bereiden die antwoorden delen en geven op jouw meest dringende co-creatie vraag.

Jouw co-creatie succes is mijn doel!

Mijn doel is om ‘1000 Next Co-creators’ te creëren en jou te helpen succesvoller in co-creëren te worden – persoonlijk en zakelijk. Maar in plaats van te proberen uit te vinden wat belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt, leek het me een goed idee om het je gewoon te vragen …..

Wat is je meest dringende vraag over co-creatie?

  1. Als je vandaag opnieuw met co-creatie kan beginnen, wat zou je dan anders doen?
  2. Als je ’s werelds grootste co-creatie en innovatie expert om advies kon vragen, wat zou je dan vragen?
  3. Hoe kunnen we de kennis en ervaring van duizenden co-creators benutten om de conversatie die we hier opstarten elke week te lezen en eraan bij te dragen – zodat YOU reinvent co-creation?

Hier is mijn idee

Laten we co-creëren!
Zodat we van elkaar kunnen leren.

Jouw aandeel in het partnerschap

Laat ons weten wat je wilt dat we in de komende weken bespreken, door een comment onderaan dit blog te plaatsen met jouw vraag, uitdaging of probleem.
Lees de andere comments en stem (klik op de duim) op de comments die belangrijke onderwerpen beschrijven die jij wilt bespreken.

Mijn aandeel in het partnerschap

Ik initieer wekelijks de conversatie door een blog te schrijven vanuit mijn gezichtspunt over de onderwerpen die de meeste stemmen krijgen, en open het vervolgens voor iedereen om zijn of haar wijsheid en ervaring bij te dragen. Het idee is dat zoveel mogelijk lezers aan de conversatie deelnemen en we daarmee samen de start inzetten naar ‘1000 Next Cocreators’

Mijn cadeau aan jou

Wanneer jij het onderwerp inbrengt ,dat de meeste comments genereert, ontvang jij een gratis ticket voor The Next Cocreator training op 26 november 2010 (t.w.v. €495,- (profit organisaties) of €295,- (zzp, non-profit organisaties).

Rules of the road

Om er voor te zorgen dat het werkt breng je per comment 1 onderwerp in. Als je een tweede onderwerp wilt inbrengen, plaats je een tweede comment.
Zorg er ook voor dat je heel duidelijk bent over wat je wilt weten.
Als voorbeeld, zie de eerste comment bij dit blog – een comment dat duidelijk en helder is.
Wanneer je geen comment achterlaat, neem dan graag wel even de tijd om op een paar comments te stemmen met onderwerpen die jij belangrijk vindt om te bespreken.

Let’s co-create for more successful innovations!
Marieke