Marieke Schoenmaker

Mijn naam is Marieke Schoenmaker en heb een passie voor groei.

Ik ben op mijn best als ik me kan bezighouden met toekomstige uitdagingen.

  • In mijn aanpak, acties, communicatie en besluitvorming richt ik me op de essentiële feiten en raak ik niet verzand in gedetailleerde informatie.
  • Ik zeg ja tegen vragen waarvan niemand nog weet wat het antwoord is en start direct aan een productief avontuur en houd de beweging erop.
  • Daar waar anderen geen oplossingen meer zien, zie ik kansen.
  • Dan kom ik met alternatieven, met andere manieren om zaken aan te pakken.
  • In een team communiceer ik hoe we de zaken voor elkaar kunnen krijgen.
  • En mobiliseer ik het team met een hands-on mentaliteit richting de beste resultaten.

Klanten, de mensen met wie ik samenwerk en anderen in mijn netwerk onderschrijven mijn ondernemerschap, new business development en co-creatie expertise en vaardigheden.

Ik heb een achtergrond in marketing innovatie en heb een track record op business development, offline en online co-creatie. Klanten zijn onder andere Vilans, Fokker, KLM, Kennisnet, Menzis, Frion, Bruna, KNGF, KPN, Nokia, O2 en vele anderen.  Ik ben initiatiefnemer van de succesvolle The Next Co-creator Community en Districtsvoorzitter van het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen.

Mijn inspiratie krijg ik van de gesprekken die ik voer en de dingen die ik meemaak met mijn familie, goede vrienden, klanten en collega’s. Maar ook fotograferen, mediteren, onze tuin, vakliteratuur, jazz, een delicious gerecht met goede wijn en koffie met een bite toe, zijn belangrijke ingrediënten om te doen wat ik wil doen.

Let’s connect, discover, co-create & enjoy!
Marieke Schoenmaker

Download mijn Whitepaper ‘Succesvollere Innovatie met Co-creatie’

Connect met mij op Twitter en LinkedIn

 

 

Connect met Marieke