Communities

Community Management en online communities
Tijdens deze UNIEKE Gratis Audiocursus ‘Succesvollere Communities’, zul je in korte tijd, online community succes strategieën en ideeën ontdekken. Strategieën die je direct kunt gebruiken om jouw marketing succes te vergroten. Onderzoek wijst uit dat je met behulp van communities het hoogste niveau van betrokkenheid bij je klanten kunt creëren. En daardoor de klantretentie kunt verhogen en klantloyaliteit kunt winnen.

Trainer: Marieke Schoenmaker
Marieke heeft een track record op business development en offline en online co-creatie. Vilans, Fokker, KLM, Wolter & Dros, Smitshoek Melles & Partners, Kennisnet, Menzis, Frion, Bruna, KNGF, KPN, Nokia, O2 en vele anderen. Zij is directeur van Gamechanger, initiatiefnemer van de succesvolle The Next Co-creator Community en Districtsvoorzitter van het Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen.

Schrijf je hieronder in en ontvang je audiocursus direct …. het is 100% GRATIS!Jouw e-mailadres en persoonlijke gegevens zijn vertrouwelijk en zullen niet worden verkocht of verhuurd.