The Next Co-creator Community

Als jij een boost kan gebruiken voor jouw organisatie … doe dan mee met onze Co-creation Learning Experiences. Het is inspirerend! Het geeft nieuwe energie! Het is een gouden kans om succesvoller in co-creatie te worden! Lees meer

Online co-creatie communities

Op 23 maart 2012 hebben we geleerd wat de rol van de eindgebruiker als Insight Provider is. We hebben een kijkje gekregen in de online community van Heinz. In een co-creatie game ontwikkelden we onze dialoog vaardigheden.
Lees meer

Ideation in co-creatie

In de Co-creation Learning Experience van 1 juni 2012 stond het motto Ideeën maal Realisatie is Impact centraal. We co-creëerden ideeën voor twee organisaties die willen innoveren. En leerden business model generatie toe te passen.
Lees meer

Co-creatie van Concepten

Op 21 september 2012 gaan we in op het co-creëren van prototypes. We leren onze ontwerp attitude te ontwikkelen. Zodat we klanten een nog betere WoW ervaring weten te geven.Lees meer

Co-creatie voor vermarkten

Op 23 november 2012 leren we hoe succesvolle organisaties co-creatie voor vermarkten hebben ingezet. Het krachtigste geheim van resultaat.Lees meer

Must voor iedere manager!

Co-creëer een succesvolle toekomst voor je organisatie. In september en november is jouw laatste kans om dit jaar nog aan The Next Co-creator deel te nemen. En je nieuwe productontwikkelingen naar een hoger plan te tillen.Lees meer

Real-life Co-creatie Challenge Avalex Afvalscheiding

 Avalex is hét reinigingsbedrijf van de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, The Next Cocreator Community en AvalexMidden-Delfland, Rijswijk, Pijnacker- Nootdorp en Wassenaar. Het bedrijf heeft de taak het afval binnen deze gemeenten op te halen van zo’n 160.000 huishoudens en zorg te dragen voor de verwijdering en verwerking. Het goed scheiden van afval is niet alleen beter voor het milieu, hierdoor kunnen ook de tarieven van Avalex laag worden gehouden. In gescheiden vorm kan afval direct aangeboden worden als een grondstof voor hergebruik. Denk hierbij aan bijv. plastic, meubels, kleren enz. Belangrijk is dat er zo min mogelijk ‘restafval’ aangeleverd wordt. Klik hier voor de Co-creatie Challenge.

Locatie
Belevingscentrum Wolter & Dros in Amersfoort.
Tijd
We starten om 15.00 uur en eindigen om 18.45 uur.
Doelgroep
Mensen die een innovator of een pionier zijn in hun werkgebied. En mensen die graag mee willen denken over een maatschappelijk probleem: betere afvalscheiding, bedacht vanuit de burger zelf. Zodat er een duurzamere economie kan ontstaan dan nu..
Kosten
De Co-creation Learning Experiences zijn kosteloos. Je betaalt € 30,00 (inclusief BTW) om de cateringkosten te kunnen dekken.

Meld je direct aan!
20 september 2013 is jouw kans om deel te nemen aan de derde Real-life Co-creatie Challenge van 2013. Wil jij meer succes met co-creatie door aan deze real-life case te werken? Reserveer jouw plaats voor 20 september voordat het vol is!

Co-creatie Challenge Avalex